Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

26 mei 2012, Verkeersongeval Europaweg Apeldoorn

De politie onderzoekt een aanrijding tussen een fietser en een auto, die zaterdagavond 26 mei in apeldoorn plaats vond. De bestuurster van de auto is doorgereden en heft har identiteit niet bekend gemakt.

De aanrijding werd omstreeks 23.25 uur gemeld. Een 19-jarige fietser uit Tilburg reed op het fietspad van de Europweg. Hij kwam uit de richting van het centrum. Bij de kruising met de Hoog Buurloseweg werd hij aangereden door een donkere auto. Deze reed na de aanrijding door via de Hoog Buurloseweg richting Kootwijk. Een ambulance ontfermde zich over het slachtoffer, terwijl meerdere politie-eenheden een onderzoek naar de auto instelden. Later werd bekend, dat er vermoedelijk een vrouw achter het stuur had gezeten. De jongeman is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen en de politie stelt een verder onderzoek in. Getuigen wordt verzocht te bellen met 0900 – 8844.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 27 mei 2012