Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

26 juni 2011, Verkeersongeval Zutphensestraat – N345 Apeldoorn

Motorrijders gewond na aanrijding met auto

Bij een ongeval tussen een auto en een motor zijn zondag 26 juni in Apeldoorn de motorrijder en zijn passagiere gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Zutphensestraat met de afrit van de A1. Het duo was niet opgemerkt door een 43-jarige automobiliste uit Eindhoven.

De aanrijding werd omstreeks 09.50 uur gemeld en volgens de eerste melding zouden de berijders van de motor ernstig gewond zijn. Meerdere politie-eenheden en twee ambulances gingen naar de opgegeven locatie.

Beide slachtoffers, een man (24) en vrouw (23) uit Lichtenvoorde werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hun letsel is nog niet duidelijk.

Door het ongeval was de weg vanuit Voorst richting Apeldoorn afgesloten voor de hulpverlening en het onderzoek door de verkeersongevallendienst. Het verkeer werd via de A 1 omgeleid.

Uit een eerste onderzoek is gebleken, dat een 43-jarige Eindhovense met de auto van de A 1 kwam. Zij heeft een paserende auto voorrang gegeven, maar daarna de motorrijder over het hoofd gezien.

 

 

 

 

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 26 jun 2011