Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

26 juli 2014, Ernstig verkeersongeval Veluwsedijk Vaassen

PVF-20140726_11-B.jpg

Ernstig eenzijdig ongeval na onttrekking aan politiecontrole

Vaassen – In de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 juli heeft er op de Veluwsedijk een ernstig eenzijdig ongeval plaatsgevonden, waarbij twee personen gewond zijn geraakt.

Aan de Geerstraat wilde de politie een passerende auto aan een controle onderwerpen. De bestuurder negeerde echter het stopteken en ging er met hoge snelheid vandoor. De auto sloeg de Veluwsedijk op, waar de 21-jarige bestuurder uit Nijbroek de macht over het stuur verloor en de auto crashte. De bestuurder lag zichtbaar gewond in een droge sloot, terwijl de 18-jarige bijrijdster uit Vaasen nog in de auto zat, welke op de kop lag in het water. Een politieman wist de vrouw te bevrijden. De twee slachtoffers zijn ernstig gewond naar het ziekenhuis overgebracht. Onderzocht wordt of de bestuurder teveel had gedronken.

Bron: Politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 26 jul 2014