Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

26 februari 2012, Verkeersongeval A1 R hp 84,9 Apeldoorn

Auto met vier man van talud A1 af

Apeldoorn – Tegen half negen is vanochtend op de A1 vlakbij afslag Apeldoorn-Zuid een personenauto met vier mannen van het talud gereden.

Twee van hen raakten daarbij zwaargewond.

De auto kwam uit de richting Amersfoort. Bij een inhaalmanoeuvre kwam de auto in de middenberm terecht. Na een stuurcorrectie raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt. De auto sloeg meermalen over de kop en kwam onderaan het talud in de sloot tot stilstand.

Het viertal kon de auto op eigen kracht verlaten. Twee mannnen die op de achterbank zaten, zijn zwaargewond per brancard weggebracht naar het ziekenhuis. De twee mannen die voorin zaten, liepen minder ernstige verwondingen op. Over de identiteit van de mannen was bij de politie nog niets bekend.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 26 feb 2012