Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

25 september 2016, Middel woningbrand Holtrichtersveld Apeldoorn

PVF-20160925-2_42-B.jpg

Opnieuw brand in zelfde huis in Apeldoornse wijk De Maten

APELDOORN – In een woning aan het Holtrichtersveld 306 is in een tijdsbestek van vier dagen twee keer brand uitgebroken. Afgelopen donderdag moest de brandweer al uit rukken, zondagavond was opnieuw raak.

Even voor half acht snelden twee bluswagens en een hoogwerker naar De Maten om de uitslaande brand te bestrijden. De in totaal zestien mannen die daarbij betrokken waren hadden de klus snel geklaard. Binnen een uur kon het sein brand meester worden gegeven.

Er was volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord-Oost Gelderland (VNOG) op het moment van de brand niemand in de woning. Ook de woningen naast de brandhaard werden uit voorzorg ontruimd.

Donderdag
De brand van afgelopen donderdag was volgens de woordvoerder begonnen in de meterkast van de woning. Over de oorzaak van de brand van zondagavond is nog niets bekend, maar wel dat ook dit keer weer de gang in brand stond. De brand zorgde voor flinke rookontwikkeling en bracht veel publiek op de been.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 okt 2016