Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

25 oktober 2013, Dodelijk verkeersongeval Europaweg Apeldoorn

PVF-20131025_40-B.jpg

Aanrijding politiebus en personenauto met dodelijke afloop

Apeldoorn – Vrijdag 25 oktober rond 20.30 uur is op de Europaweg in Apeldoorn een 47-jarige vrouw uit Apeldoorn om het leven gekomen na een aanrijding met een politievoertuig.

De politiebus was onderweg naar een melding, toen het door nog onbekende oorzaak tot een aanrijding kwam met de personenauto.

Eén van de twee politiemensen in de bus, is met lichte verwondingen aan rug en nek naar het ziekenhuis gegaan voor controle. Hij kon dezelfde avond nog naar huis. De andere politieman raakte niet gewond.

De politiebus reed op de Europaweg en het vermoeden is dat de personenauto ergens in de buurt van de Dijkgraafweg de Europaweg opgekomen is. De exacte toedracht van het ongeval is nog onduidelijk en wordt onderzocht.

Bron: Politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 26 okt 2013