Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

25 oktober 2011, Verkeersongeval Arnhemseweg Beekbergen

Natuurlijke dood van betrokkene ongeval Beekbergen

APELDOORN – In Beekbergen is dinsdagmiddag een automobilist onderweg overleden. De 49-jarige Loenenaar botste met zijn auto tegen een boom, maar blijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven.

In eerste instantie leek er sprake van een zwaar eenzijdig verkeersongeval op de Arnhemseweg. De politie concludeert nu evenwel dat de man al voor het ongeluk onwel is geworden. Daardoor botste hij met zijn auto, komende vanuit de richting Apeldoorn, aan de rechterkant van de weg tegen een boom. Dat gebeurde zo’n vijftig meter voor de Engelanderkamp. Uit onderzoek blijkt dat dat niet met hoge snelheid is gebeurd, wat de theorie van de politie ondersteunt.

De weg werd geheel afgesloten om de hulpverleners hun werk te kunnen laten doen. Iets na 17 uur kon het verkeer weer door.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 25 okt 2011