Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

25 februari 2018, Dodelijk verkeersongeval auto-fietser Oost Veluweweg Apeldoorn

Fietser komt om het leven in Apeldoorn

Een fietser is afgelopen nacht op de Oost Veluweweg in Apeldoorn om het leven gekomen.

De fietser stak rond 1 uur bij het kruispunt ter hoogte van de Laan van de Dierenriem de Oost Veluweweg over richting het kanaal. Hij werd daar door een op de Oost Veluweweg rijdende VW Golf aangereden. De fietser en zijn elektrische fiets werden tientallen meters meegesleurd. De ravage was groot. Vele onderdelen en kledingstukken lagen over een groot gebied verspreid. Volgens de politie reed de auto vermoedelijk sneller dan de 80 kilometer per uur die ter plaatse is toegestaan. Dat blijkt oa ook uit de zware schade aan de auto.

De bestuurder van de auto een 24 jarige man uit Apeldoorn, is door de politie meegenomen. De fietser is een man van 38 jaar uit Apeldoorn. Ten tijde van het ongeval was er een getuige. Deze is door de politie gehoord. Politie heeft het ongeval in onderzoek.

Tag. ongeval, verkeersongeval, auto, fietser, overleden, Oost-Veluweweg, Laan van de Dierenriem, Apeldoorn, 25-2-2018,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 25 feb 2018