Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

25 februari 2017, Verkeersongeval Laan van Zevenhuizen – Anklaarseweg Apeldoorn

Flinke ravage na botsing in Apeldoorn

APELDOORN – Twee auto’s zijn op de kruising van de Laan van Zevenhuizen met de Mheenlaan in Apeldoorn met elkaar in botsing gekomen. Bij de botsing zijn drie personen gewond geraakt. De kruising is voor een deel zeker twee uur afgesloten geweest.

Na het ongeval zou de bestuurder van de auto die over de Laan van Zevenhuizen reed, de plaats van het ongeval verlaten hebben en heeft zich tot op heden nog niet bij de politie gemeld.

Het ongeval gebeurde rond 05.30 uur. Een auto reed over de Laan van Zevenhuizen toen er een taxi van links kwam, die het kruispunt recht over wilde steken. De auto botste tegen de zijkant van de taxi waarna de taxi tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.

In de taxi zat de chauffeur en een vrouw. In de andere auto zaten twee personen. De passagier en de twee inzittende van de taxi zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De chauffeur van de personenauto is tot zover bekend er vandoor gegaan.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval, waardoor de kruising voor een deel voor zeker twee uur afgesloten is geweest.

Bron: Pim Velthuizen / De Stentor

Tag: ongeval, verkeersongeval, hulpverlening, Laan van Zevenhuizen, Apeldoorn, brandweer, 067732, 067770, politie, ambulance,

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 26 feb 2017