Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

25 december 2011, Voertuigbrand Kooikersdreef Apeldoorn

Man beroofd van geld en auto

De politie in Apeldoorn heeft zondagavond 25 december een 34-jarige Apeldoorner aangehouden voor het plegen van een beroving in de nacht ervoor. De man wordt ervan verdacht dat hij onder bedreiging van een mes een 41-jarige plaatsgenoot heeft beroofd van zijn geld en zijn auto.

De beroving vond plaats in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 december rond 01.00 uur bij het winkelcentrum Imkersplaats. Het slachtoffer wilde geld pinnen, maar de pinautomaat bleek buiten werking. De man liep daarop weer terug naar zijn auto. Toen hij weg wilde rijden, deed de verdachte plotseling de bijrijderportier open en stapte bij de man in de auto. Onder bedreiging van een mes vroeg hij om geld. Het slachtoffer gaf zijn portemonnee en zag hierbij kans zijn auto te ontvluchten. De verdachte ging er vervolgens met zijn auto vandoor. De politie stelde direct een onderzoek in. De auto werd korte tijd later uitgebrand teruggevonden op de Kooikersdreef in Apeldoorn.

De politie kon na onderzoek de man zondagavond in zijn woning aanhouden. Hij is ingesloten op het politiebureau voor nader onderzoek.

Politie zoekt getuigen

Als er mensen zijn die iets hebben gezien van de beroving op de Imkersplaats of van de autobrand op de Kooikersdreef, dan hoort de politie dat heel graag. U kunt hiervoor bellen met de politie via 0900-8844.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 25 dec 2011