Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

25 april 2011, Verkeersongeval Afrit A1 R Apeldoorn-Zuid


Een 19- jarige automobilist uit Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag 25 april met zijn auto bij de afslag Apeldoorn-Zuid van de weg geraakt en op de kop in het talud beland. Hij is met diverse botbreuken in het ziekenhuis opgenomen.

De politie kreeg even na middernacht een melding van een ongeval. Bij de afslag van de A1 was een auto bij het verlaten van de snelweg over de kop geslagen. Getuigen verleenden het slachtoffer dat in de gordel hing, direct eerste hulp. Gezien de ernst van de verwondingen werd naast ambulancepersoneel ook personeel van de gealarmeerde traumahelikopter ingezet. Na te zijn gestabiliseerd werd het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Hij is met diverse botbreuken opgenomen.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 25 apr 2011