Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

24 juli 2015, Auto ter water A50 Beemte Broekland

PVF-20150724_3-B.jpg

Voorbijgangers redden man uit auto na ongeluk op A50 bij Apeldoorn

APELDOORN/VAASSEN – Drie voorbijgangers hebben vanochtend (vrijdag) een man gered nadat deze persoon een ongeluk had gekregen met zijn auto op de A50 tussen Apeldoorn en Vaassen.

Rond 7.00 uur raakte de man door onbekende oorzaak met zijn auto van de snelweg en belandde met zijn voertuig op de kop in een sloot naast de A50. De auto lag voor een groot deel onder water en de bestuurder kon zichzelf niet bevrijden.

Kort daarachter reden drie medewerkers van de penitentiaire inrichting in Zwolle. Zij sprongen in de sloot om de man te redden, maar kregen de deur ook niet open. Vervolgens sloegen zij met een hamer een ruit kapot van de auto en moesten het voertuig iets optillen, waarop zij de man uit zijn benarde positie wisten te bevrijden.

Het slachtoffer is ter plekke onderzocht door ambulancepersoneel. De drie mannen die hem redden, hebben droge kleren aangetrokken en zijn verder gegaan richting Zwolle.

Bron: Pim Velthuizen / de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 24 jul 2015