Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

24 februari 2018, Ernstig verkeersongeval A50 L 196.9 Beekbergen

4 mannen ernstig gewond bij verkeersongeval A50 Beekbergen

BEEKBERGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 2.35u is er op de A50 Apeldoorn- Arnhem thv Beekbergen een verkeersongeval met een personenauto gebeurd. Daarbij zijn 4 mannen zwaar gewond geraakt. De hulpdiensten rukten met 3 brandweervoertuigen, 4 ambulances en een traumaheli uit.

De personenauto is thv Beekbergen achterop een ander nog onbekend voertuig gereden maar deze was niet meer ter plaatse. Gezien de schade gaat de politie uit van mogelijk een vrachtwagen.

De vier inzittenden van de personenauto zijn bij dit ongeval zwaar gewond geraakt, en zijn met 4 ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Ook kwam er een traumaheli uit Volkel ter plaatse om de slachtoffers te onderzoeken. Slachtoffers hadden hoofd verwondingen en 2 slachtoffers werden in een vacuüm-matras gelegd.

De politie heeft op de A50 een onderzoek ingesteld en op een vlakbij gelegen truckers parkeerplaats naar de vermoedelijke vrachtwagen gezocht.

De A50 was zeker 2,5 uur tussen de afslag Loenen en Hoenderloo voor het verkeer afgesloten. Het verkeer moest via Beekbergen omrijden.

 

De politie is op zoek naar getuigen die iets van het ongeval gezien hebben en vraag hen contact met de politie in Apeldoorn op te nemen via 0900-8844

Tag: ongeval, verkeersongeval, gewonden, traumaheli, A50, 196.9, Beekbergen, 067744, 067770,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 24 feb 2018