Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

24 februari 2018, Auto te water A50 L 209,2 Apeldoorn

Viertal crasht met auto in ijskoud water naast A50 bij Apeldoorn

Vier mannen zijn vanavond met hun auto van de A50 geschoten en in een sloot naast de snelweg beland. Dat gebeurde ter hoogte van Apeldoorn. Eén van de inzittenden raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 20.50uur. De vier mannen reden van Apeldoorn-Noord in de richting van de afslag Teuge toen hun auto door onbekende oorzaak van de weg raakte. Het voertuig schoot door de berm en kwam in de naastgelegen sloot op zijn tot stilstand.

Drie inzittenden wisten na de crash zelfstandig uit de auto te komen aan de kant van de snelweg. Passerende weggebruikers hielpen de mannen vervolgens uit het ijskoude water op het droge.

De vierde man werd door toegesnelde hulpdiensten op de kant geholpen aan de overzijde van de sloot. Hij raakte gewond. De man werd op een brancard gelegd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van zijn letsel is niets bekend.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren en of er meerdere voertuigen bij betrokken waren.

Tag. ongeval, verkeersongeval, auto te water, hulpverlening, sloot, snelweg, A50, 209.2, Apeldoorn,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 25 feb 2018