Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

24 december 2020. Verkeersongeval Zutphensestraat – N345 Apeldoorn

Het is weer raak op de Zutphensestraat

Apeldoorn – Op de Zutphensestraat – N345 THV de op en afrit met de A1 zijn vanmorgen een personenauto en een bestelbus met elkaar in botsing gekomen.

De personenauto kwam van de afrit (Apeldoorn – Deventer) en wilde de Zutphensestraat oversteken. Daarbij kwam de personenauto in botsing met een bestelbus die over de Zutphensestraat richting Klarenbeek reed. Beide voertuigen liepen flinke schade op. De inzittenden liepen hierbij geen letsel op.

De Zutphensestraat – N345 was THV het ongeval voor het doorgaand verkeer vanuit Apeldoorn richting Klarenbeek voor een half uur afgesloten geweest. Van de oprit naar de A1 richting Deventer kon nog wel gebruik van gemaakt worden.De beide auto’s zijn door een berger afgesleept.

Dit ongeval staat niet op zich zelf. De laatste jaren gebeurt er op deze locatie met enige regelmaat een verkeersongeval met schade en soms lopen betrokkenen zelfs letsel op. Rijkswaterstaat is zich bewust van deze onwenselijke verkeerssituatie en een toekomstige aanpassing is gepland.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 24 dec 2020