Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

24 april 2011, Verkeersongeval Laan van Maten – Kooikersdreef Apeldoorn


In de nacht van zaterdag op zondag 24 april zijn er drie jongeren gewond geraakt. Een 15-jarig meisje uit Apeldoorn en twee 20-jarige jongens uit Tilburg. De jongeren waren betrokken bij een aanrijding op de Laan van Maten in Apeldoorn. Twee jongens (16- en 21-jaar) uit Apeldoorn zijn aangehouden. Het was onduidelijk wie er van de twee had gereden.

Surveillerende agenten reden omstreeks 00:50 uur over de Laan van Maten en zagen dat er zojuist een aanrijding was gebeurd.

Een auto, bestuurd door een 19-jarige man uit Loenen, reed over de Laan van Maten en sloeg linksaf naar de Kooikersdreef. Vanuit tegengestelde richting kwam een auto. Zij konden elkaar niet meer ontwijken waardoor een aanrijding ontstond.

Drie jongeren raakten hierbij gewond. Een 15-jarig meisje uit Apeldoorn liep letsel op aan arm en been. Ook twee 20 jarige jongens uit Tilburg raakten gewond. Alle drie zijn door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Door tegenstrijdige verklaringen over wie in de tegemoetkomende auto had gereden werden de 16-jarige en de 21-jarige jongen meegenomen naar het politiebureau. Zij zijn ingesloten voor nader verhoor. De verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding.

Bron: Politie NO Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 24 apr 2011