Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

24 april 2011, 1 Auto en 2 coniferenhagen in de brand


In de nacht van zaterdag op zondag 24 april ging een auto en meerdere coniferen in vlammen op. De politie vermoedt brandstichting en is een onderzoek gestart.

De melding van de autobrand kwam omstreeks 06:00 uur binnen bij de alarmcentrale. Een auto die geparkeerd stond aan de Gentiaanstraat ging in vlammen op.

De hulpdiensten kregen omstreeks 06:30 uur de eerste melding van een coniferenbrand. Aan de Kersenlaan stond een coniferenhaag in brand. De brandweer heeft het vuur geblust. Ook op de hoek Tomatenlaan/ Frambozenlaan stond een coniferenhaag in brand en moest de brandweer in actie komen. Op de hoek van een Perenlaan kon een brandende conifeer door een voorbijganger worden gedoofd.

De politie is een onderzoek gestart. Mensen die iets gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 8844.

Bron: Politie NO Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 24 apr 2011