Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

23 maart 2012, Waterleidingbreuk Eglantierlaan Apeldoorn

Waterleiding springt, chaos in de Maten

APELDOORN – Een 30 centimeter dikke waterleiding zorgde voor chaos in de Maten. De kruising Eglantierlaan-Gildenlaan lag grotendeels onder een dikke laag modder. De Eglantierlaan werd afgesloten. Op de Gildenlaan kon het verkeer al weer eerder oorrijden.

Even na twaalf uur kwamen de stoeptegels voor Apotheek de Maten omhoog. Het duurde bijna een uur voordat vervolgens de situatie onder controle was. Het water stroomde met kubieke meters tegelijk het straatniveau op, en sloeg grote gaten in de grond. Medewerkers van Siers die op het winkelcentrum aan het werk waren verleenden eerste hulp door de waterleiding verderop af te sluiten, de brandweer pompte het meeste water uit het immense gat.

Omdat het drinkwater betreft, moet er schoon gewerkt worden, aldus de uitvoerder van Siers.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 24 mrt 2012