Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

23 maart 2011, Ernstig verkeersongeval Matenpoort – Kanaal Zuid Apeldoorn

Zwaar hoofdletsel na ongeval Matenpoort

Bij een ernstig verkeersongeval op de Matenpoort heeft een ongeveer 30-jarige automobilist woensdagavond ernstig hoofdletsel opgelopen.

Het eenzijdige ongeval gebeurde om ongeveer kwart over tien. De bestuurder van de personenauto, een BMW, reed in de richting van woonwijk De Maten. Ter hoogte van de fietsersbrug over het kanaal reed de automobilist rechtdoor in een bocht waar Kanaal Zuid overgaat in Matenpoort. De auto klapte vervolgens ter hoogte van de bestuurder tegen een boom. De bestuurder werd per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Over eventuele verwondingen van zijn passagier is nog niets bekend. Ook de oorzaak van het ongeval is nog niet bekend. Verkeer kon door het ongeval maar met moeite over de Matenpoort en Kanaal Zuid.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 24 mrt 2011