Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

23 februari 2019, Waterpolo mannen Aquapoldro – IJsselmeeuwen

IJsselmeeuwen pakt de strohalm, Aquapoldro berust

WATERPOLOĀ Winnen, dat was zaterdagavond het enige dat telde voor de waterpoloĆ«rs van IJsselmeeuwen en Aquapoldro om de deur naar handhaving in de tweede klasse nog op een kier te houden. Dat lukte uiteindelijk IJsselmeeuwen, dat met 15-13 aan het langste eind trok. Wat het waard is moet nog blijken, want de concurrentie won ook.

Dat een degradatieduel niet altijd pijn aan de ogen hoeft te doen bewezen beide teams, die op een schier hopeloze plek staan in de tweede klasse. Ze maakten er een spannende en aantrekkelijke wedstrijd van in Apeldoorn. De klok tikte al richting het einde, toen deze nog altijd in balans was. IJsselmeeuwen leidde halverwege met 6-4, maar Aquapoldro kwam sterk terug. Kort voor tijd stond het nog 12-12, toen de bezoekers met drie treffers op rij het duel alsnog naar zich toe trokken.

Of het IJsselmeeuwen gaat helpen is nog maar de vraag. Het gat naar de veilige tiende plaats is nog altijd zes punten, met zes duels te gaan.

Bron: Rene Waning – de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 23 feb 2019