Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

23 december 2015, Woningbrand Wulpenlaan Apeldoorn

 PVF-20151223_1-B-B.jpg

Brand Wulpenlaan Apeldoorn in slaapkamer mogelijk aangestoken

APELDOORN – Een brand die woensdagavond woedde in een woning aan de Wulpenlaan in Apeldoorn is zeer waarschijnlijk aangestoken. De politie heeft een onderzoek ingesteld en zoekt getuigen.

Niemand aanwezig
De brand werd rond 18.30 uur gemeld bij de hulpdiensten. De brand woedde in de onderste woonlaag van een duplexwoning. In beide woonlagen was niemand aanwezig. De brandweer heeft de voordeur van de onderste woonlaag geforceerd en de brand geblust.

Vermoedelijk brandstichting
Uit voorzorg is ook de voordeur van de bovenste woonlaag geforceerd om er zeker van te zijn dat ook op deze woonlaag geen sprake was van brand, maar dat bleek niet het geval. Er werd een onderzoek ingesteld naar de oorzaak. Hieruit komt het beeld naar voren dat het vermoedelijk om brandstichting ging.

Tips zijn zeer welkom op 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bron: de Stentor

 


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 01 jan 2016