Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

22 september 2019, Auto rijd in zinkgat Spinnersdonk Apeldoorn

Auto verdwijnt half in zinkgat Apeldoorn

VIDEOOpmerkelijk gezicht: een auto die nog maar half uit het wegdek steekt. Een bestuurder kreeg vanochtend vroeg de schrik van zijn leven aan de Spinnersdonk in Apeldoorn toen die met zijn wagen in een zinkgat reed. 

Dat gat is – kan bijna niet missen – ontstaan door een waterleidingbreuk. Het vrij stromende water spoelde zand weg onder de klinkers aan de Spinnersdonk in de Apeldoornse wijk De Maten. Een deel van de straat stond al blank, de bestuurder zag het gat niet of te laat. 

De automobilist kwam met de schrik vrij, maar moest wel uit de auto zien te klauteren via de achterportieren. Door de waterleidingbreuk zitten tientallen woningen in Apeldoorn zonder water. Waterbeheerder Vitens is bezig om de overlast te verhelpen. Vitens verwacht dat de getroffen huishoudens aan het einde van de ochtend weer water hebben.

Een berger heeft de auto uit het gat getrokken. 

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 sep 2019