Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

22 september 2011, Politiek beslist over lot Beemte en Hoog Soeren

Brandweer Hoog Soeren blijft, Beemte hoopt

APELDOORN – Hoog Soeren houdt z’n brandweerpost. De partijen in de Apeldoornse gemeenteraad zijn unaniem tegen sluiting, zoals als bezuinigingsmaatregel was voorgesteld.

Het korps in De Beemte moet komende week vooral hopen dat burgemeester Fred de Graaf met een goede vondst komt. Ook voor die post was het einde op papier gezet, en die situatie dreigt nog steeds. Voor behoud van de kazerne Beemte gaan namelijk veel minder partijen staan. Het heeft er echter wel duidelijk de schijn van dat wanneer er een alternatieve bezuiniging mogelijk is, meer partijen voor openhouden zullen pleiten. Dat bleek donderdagavond op de politieke markt, waar de reorganisatie van de brandweer besproken werd. In totaal moet de brandweer in Apeldoorn 600.000 euro besparen.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 sep 2011