Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

22 maart 2015, Ongeval spoor Stationsweg Teuge

PVF-20150322_141-B.jpg

Automobilist overleden bij treinongeval in Teuge

TEUGE – Op de Stationsweg in Teuge is zondagochtend een auto onder de stoptrein naar Deventer gekomen. De bestuurder is overleden. De trein is vervolgens gedeeltelijk ontspoord. Ooggetuigen spreken over een enorme ravage.

In de ontspoorde trein zaten op dat moment drie reizigers. Zij zijn ongedeerd. Er zijn veel hulpverleningsvoertuigen aanwezig. De bestuurder van de auto zou het ongeval niet hebben overleefd, zo melden aanwezigen ter plaatse.

De stoptrein kwam uit Apeldoorn en botste op de bewaakte overweg in de Teugse Stationstraat op de auto. Het voertuig werd meegesleept en de trein ontspoorde gedeeltelijk. Daarbij zijn verschillende hoogspanningsleidingen totaal vernield.

Het treinverkeer tussen Deventer en Amersfoort ligt volgens de NS vanwege het ongeval nog de hele dag stil. De ontspoorde trein moet worden weggetakeld. De stremming is pas na middernacht verholpen. De extra reistijd is volgens de Nederlandse Spoorwegen meer dan een uur.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 mrt 2015