Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

22 februari 2012, Verkeersongeval A50 L hp 210,1 Apeldoorn

Een 41-jarige automobilist uit Lochem raakte in de nacht van dinsdag op woensdag 22 februari gewond. Hij kwam met zijn auto op de kop terecht aan de kant van de A50 ter hoogte van Apeldoorn en is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De hulpdiensten kregen omstreeks 03:40 uur de melding van een voorbijgaande vrachtwagenchauffeur. Hij zag dat de auto op zijn kop in het weiland lag. De 41-jarige automobilist is vermoedelijk achter het stuur in slaap gevallen en kwam met zijn auto in de berm terecht. Zijn auto sloeg hierbij over de kop en belandde in een greppel. De automobilist zat bekneld en is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Hij raakte hierbij gewond en is met onbekend letsel door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 feb 2012