Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

21 oktober 2012, AT houdt agressieve man aan in Nunspeet


Agressieve man uit woning gehaald

De politie in Nunspeet is zondag geruime tijd bezig geweest met een agressieve man die zichzelf iets dreigde aan te doen. De man is uiteindelijk door een arrestatieteam uit de woning gehaald. Hij is aangehouden en naar het politiebureau over gebracht.

De politie kreeg omstreeks 10.05 uur de melding dat een man aan de George Breitnerstraat door het lint ging. Hij zou de woning aan het vernielen zijn. Bij de woning aangekomen dreigde de man, de 44-jarige bewoner, zichzelf iets aan te doen. Het was op dat moment niet duidelijk of de man in het bezit was van een wapen. Daarom werden onderhandelaars en een arrestatieteam ingezet om de man uit zijn woning te krijgen.

Omstreeks 13.15 uur werd de man door het arrestatieteam overmeesterd in zijn woning. Hij raakte hierbij niet gewond. De man is overgebracht naar het politiebureau. Het is nog niet duidelijk waardoor de man door het lint ging. Dit wordt nog onderzocht. Ook wordt nog onderzocht of hij een wapen had of niet.

De woning raakte van binnen zwaar beschadigd.

Op het moment van de melding was de tienerdochter van de man nog in de woning aanwezig. Zij heeft op tijd de woning verlaten. Er was dus geen sprake van een gijzelingssituatie.

Het politieonderzoek is nog in volle gang. Vader, dochter en getuigen worden verhoord.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 21 okt 2012