Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

21 november 2014, Middel woningbrand Zwolseweg Apeldoorn

PVF-20141121_12-B.jpg

Brand in cafetaria aan Zwolseweg

APELDOORN – In cafetaria Charly aan de Zwolseweg in Apeldoorn is vrijdagavond even na zeven uur brand uitgebroken in de keuken. De zaak werd meteen ontruimd.

Medewerkers van Charly ontdekten flinke rook in de keuken. Ze schakelden de apparatuur uit en vroegen gasten in de zaak het pand te verlaten. Ook een bewoner van de bovenwoning moest door de rook het pand verlaten. De brandweer arriveerde snel.

De rook zorgde ook op de Zwolseweg voor overlast. De politie zette een rijstrook af om de brandweer zijn werk te laten doen. Die zaagde een houten vloer af rond het rookkanaal om eventueel verspreiden van de brand te voorkomen.

De eigenaar van het cafetaria was zelf niet in de zaak tijdens het uitbreken van de brand. Hij prees het snelle optreden van zijn medewerkers en de brandweer. Die kon om kwart over acht terug naar de kazerne.

De oorzaak van de brand was op dat moment nog onduidelijk. Of de zaak snel weer open kan, moet zaterdagochtend blijken. De bewoner van de bovenwoning kreeg elders onderdak aangeboden.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 21 nov 2014