Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

21 maart 2015, Grote brand (grip 1) A1 Lucasgat Radio Kootwijk

PVF-20150321_155-B.jpg

Gewonden bij brand Lucasgat met brandwonden en botbreuken naar ziekenhuis

APELDOORN Bij de brand bij tankstation Lucasgat raakten twee mensen gewond, waaronder de bestuurder van de auto die tegen het vulpunt aan reed. De gewonden zijn met brandwonden en botbreuken naar het ziekenhuis gebracht. Het verkeer kan weer over de A1 tussen Hoenderloo en Kootwijk (en vice versa) rijden. De weg werd om 17.40 uur vrij gegeven nadat rond 16 uur een brand bij tankstation Lucasgat uitbrak. Daar is een auto tegen een LPG-vulpunt aangereden, waarna er vier auto’s uitbrandden.

Rond 16 uur was er een aanrijding voor het tankstation waarbij de vier auto’s betrokken zouden zijn geweest. Zeker is dat het LPG-innamepunt werd geraakt en er brand uit brak.De brandweer rukte met in totaal zes voertuigen uit, waaronder enkele wagens die speciaal zijn uitgerust om met schuim te kunnen blussen. Over wat er precies is gebeurd doet de politie nog geen mededelingen. Daarvoor moet eerst de bestuurder van de auto die tegen de installatie reed gehoord worden.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 mrt 2015