Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

21 juni 2012, Auto te water kanaal Zuid Lieren

Auto ter water, automobilist komt om

Donderdagmiddag 21 juni is een 57-jarige man uit Apeldoorn om het leven gekomen na een eenzijdig ongeval. De automobilist raakte door nog onbekende oorzaak te water. De politie onderzoekt de precieze toedracht en zoekt getuigen.

Het ongeval gebeurde rond 15.30 uur. De automobilist reed over de weg langs Kanaal Zuid in Lieren. Ter hoogte van de Wolfskuilen is hij door onbekende oorzaak in het water geraakt. De man is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Duikers van de brandweer hebben in het kanaal naar eventuele andere slachtoffers gezocht. Er is niemand gevonden, de man bleek de enige inzittende. De Verkeersongevallendienst onderzoekt de precieze toedracht van het ongeluk.

Jongens gezocht

Een getuige zag op een bankje aan de andere kant van het kanaal, aan de fietspadzijde, vier jongens zitten. De politie is op zoek naar dit viertal. Zij hebben het ongeval vermoedelijk zien gebeuren en kunnen dus belangrijke getuigen zijn. Deze jongens en andere getuigen worden opgeroepen te bellen met 0900-8844.

De weg tussen Lieren en Apeldoorn was enkele uren volledig afgesloten. Het verkeer is via Klarenbeek omgeleid.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 21 jun 2012