Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

20 juni 2019, Middel verkeersongeval Europaweg – Hoog Buurloseweg Ugchelen

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Ugchelen

Bij een ernstig ongeluk op de Europaweg in Ugchelen zijn vanavond drie gewonden gevallen.

Tegen 20.45 uur kwamen twee auto’s, een Volkswagen Golf en een Volkswagen Caddy met elkaar in botsing bij de kruising met de Hoog Buurloseweg. Beide voertuigen kwamen in de middenberm tot stilstand. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. Een traumahelikopter landde in de buurt van het ongeluk. Het ambulancepersoneel bekommerde zich om de inzittenden van de betrokken voertuigen. Daarnaast verleenden ook brandweerlieden, agenten, en medewerkers van de koninklijke marechaussee eerste hulp. De brandweer haalde onder meer één beknelde inzittende uit de Volkswagen Golf.

Drie inzittenden, de bestuurder van de Volkswagen Caddy en een man en een vrouw in de Volkswagen Golf, werden vervolgens naar het ziekenhuis overgebracht.

Politieonderzoek

De kruising Europaweg / Hoog Buurloseweg werd na de crash afgesloten voor de hulpverlening en onderzoek. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet bekend. De verkeersongevallenanalyse doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De politie Apeldoorn zette vanavond al een getuigenoproep over het ongeluk online op haar Facebook-pagina.

De beschadigde auto’s worden na het politieonderzoek afgesleept door een berger.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 21 jun 2019