Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

20 augustus 2011, Man overleden na ongeval vliegveld Teuge

TEUGE De 34-jarige Apeldoorner die vrijdagnacht zwaar gewond geraakte na een val van een auto op vliegveld Teuge is overleden.

Het slachtoffer bezweek zondagochtend in een ziekenhuis in Zwolle aan zijn verwondingen.

Er was vrijdagavond een feestje geweest op het terrein van het vliegveld, waarna mensen zich in de nachtelijke uurtjes op de gesloten taxibaan, pal naast de start- en landingsbaan, begaven. Dat had niet gemogen.

Eén van de betrokkenen, een 59-jarige Hagenaar, reed met zijn auto een rondje over baan. Hij werd aanvankelijk aangehouden door de politie, maar later vrijgelaten toen bleek dat het ongeval niet hem te wijten was. Het slachtoffer was op de trekhaak van de auto gaan staan en vervolgens ongelukkig ten val gekomen. Hij viel met zijn hoofd op het asfalt van de landingsbaan.

Ambulancepersoneel en een arts van de gealarmeerde traumahelikopter verleenden eerste hulp aan de 36-jarige Apeldoorner. Hij werd uiteindelijk per ambulance overgebracht naar Zwolle, waar hij aan zijn hoofdletsel bezweek.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 20 aug 2011