Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

20 augustus 2011, Agent schiet uit noodweer man in Apeldoorn neer

 

Een 43-jarige Apeldoorner is op zaterdag 20 augustus zwaargewond naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht waar hij later aan zijn verwondingen is overleden. De man viel in zijn woning agenten met een mes aan, waarna een agent een schot loste. De agent raakte licht gewond en de Rijksrecherche onderzoekt het incident.

De politie kreeg omstreeks 00.20 uur een melding van huiselijk geweld aan de Laan van Charleston in Apeldoorn. In de woning werden de agenten door de bewoner met een mes aangevallen waarop een agent één schot heeft gelost. De Apeldoorner raakte zwaar gewond en na te zijn gestabiliseerd door personeel van de ambulance en een arts van de gealarmeerde traumahelikopter is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van de agenten raakte licht gewond.

De aanwezigen is slachtofferhulp verleend en de Rijksrecherche stelt, zoals gebruikelijk bij dergelijke incidenten, een onderzoek in.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 20 aug 2011