Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

20 april 2019, Man door inbreker neergestoken Archimedesstraat Apeldoorn

Bewoner (27) betrapt inbreker en wordt neergestoken in Apeldoorn

FOTO en VIDEO. Bij een steekpartij in Apeldoorn is vanochtend vroeg een 27-jarige man zwaargewond geraakt toen hij een inbreker betrapte. Hij is na het incident naar het ziekenhuis gebracht.

De steekpartij vond rond 4:20 uur vanochtend plaats tussen de Archimedesstraat en de Edisonlaan in Apeldoorn. De man zag vanuit zijn woning dat iemand probeerde in te breken in de auto van zijn vriendin. Hij ging achter die persoon aan en werd volgens de politie vijftig meter verderop neergestoken. Hij werd daarop ernstig gewond in een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

De politie heeft na aankomst een deel van de straat afgezet voor onderzoek. De dader is nog niet aangehouden. Het gaat om een man van 1 meter 95 lang. Hij droeg een zwart bomberjack, een trui met capuchon en een trainingsbroek met strepen. De politie roept getuigen op zich te melden.  


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 20 apr 2019