Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

2 september 2012, Middel verkeersongeval Flevoweg Ermelo

Frontale aanrijding Flevoweg, baby gewond

Na een frontale aanrijding op de kruising van de Tonnenbergweg en Flevoweg in Ermelo zijn in de nacht van zaterdag op zondag 2 september meerdere mensen voor controle naar het ziekenhuis overgebracht. Een baby werd opgenomen.

De aanrijding werd rond 00.40 uur gemeld. Een 22-jarige automobilist uit Arnhem dacht op een doorgaande weg te rijden. Hij bleek een kruising op te rijden en had daarbij de auto van een jong gezin uit Harderwijk over het hoofd gezien. Door de klap van de aanrijding belandde hun auto in een sloot. De hulpverleningsdiensten rukten uit en alle betrokkenen werden voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Een inzittende van de auto van de Arnhemmer had een hoofdwond opgelopen. Uit eindelijk is de baby ter observatie opgenomen.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 02 sep 2012