Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

2 mei 2017, Verkeersongeval A50 L hp 210,6 Apeldoorn

Brandweer redt automobilist van verdrinking na ongeval op A50

Dankzij snel ingrijpen van de brandweer is dinsdagavond voorkomen dat een bestuurder met zijn auto op de kop in een sloot naast de A50 terecht is gekomen zou verdrinken.

Volgens een getuige is de automobilist bij de afrit Apeldoorn-Noord naast de weg terecht gekomen doordat hij van achteren werd aangereden door een andere. De brandweer hield het hoofd van het slachtoffer boven het water, terwijl hij ingeklemd zat in zijn voertuig.

Door middel van een lier wist de brandweer de wagen te kantelen en daarmee op de kant te zetten. Hierna werd het slachtoffer losgeknipt uit het wrak.  De man werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De auto die de man van achter had aangereden kon normaal tot stilstand komen op de vluchtstrook. Hij zei dat hij geschrokken was van asociaal rijgedrag van een derde auto.

Bron: Pim Velthuizen – de Stentor

 

Video volgt binnenkort.

 

Tag: ongeval, verkeersongeval, hulpverlening, A50, Apeldoorn, 2-5-2017, 067732, 067770,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 03 mei 2017