Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

2 juni 2012, Verkeersongeval A1 R 85,6 Apeldoorn

De politie doet onderzoek naar een eenzijdig ongeval dat plaatsvond op zaterdag 2 juni rond 11:50 uur op de A1 ter hoogte van Apeldoorn.

Een 67-jarige man uit Amsterdam reed met een trekker met oplegger over de A1 ter hoogte van Apeldoorn. Een speedboot, een boottrailer en een Jeep stonden boven op de oplegger. Door nog onbekende oorzaak begon de oplegger te slingeren en daardoor schaarde de combinatie. Door het scharen verloor de combinatie de lading waardoor de hele rijbaan geblokkeerd werd. Niemand raakte bij dit ongeval gewond.

Rijkswaterstaat en de brandweer kwamen ter plaatse. Ook de verkeersongevallenanalyse van de politie heeft onderzoek gedaan. Rond 13:30 uur was de weg weer vrij.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 11 jun 2012