Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

2 juni 2011, Vliegtuig crasht op vliegveld Teuge


Piloot (28) gecrasht vliegtuig overleden

ZUTPHEN/TEUGE – De 28-jarige piloot van het reclamevliegtuigje dat donderdagmiddag neerstortte op vliegveld Teuge is vannacht in een Zwols ziekenhuis overleden.

Dat heeft het KLPD zojuist bekend gemaakt. De man komt uit Zutphen.Het vliegtuig stortte neer bij het oppikken van de reclamesleep. De piloot was de enige inzittende van het toestel. Volgens het KLPD gaat het om een ervaren piloot.De Luchtvaartpolitie van het Korps landelijke politiediensten doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval en is op zoek naar beeldmateriaal van het ongeluk.”Door het mooie weer waren veel dagjesmensen rond het vliegveld aanwezig. Wellicht hebben mensen het ongeval met een camera vastgelegd. De Luchtvaartpolitie wil graag dit materiaal gebruiken voor het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval”, aldus woordvoerder Dennis Janus.De beelden zijn te uploaden via de website: www.nationale-recherche.nlWie getuige is geweest van het ongeval, maar nog niet met de politie gesproken, kan bellen met de meldkamer van het KLPD via: 0343 – 53 53 53.

Bron: de StentorCopyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 03 jun 2011