Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

2 april 2016, Verkeersongeval auto-boom Zwolseweg Apeldoorn

PVF-20160402_184-B.jpg

Auto klemvast tussen twee bomen na ernstig ongeval Apeldoorn

APELDOORN – Een enorme ravage op de Zwolseweg in Apeldoorn nadat een auto met Engels kenteken vanmorgen rond 4.35 uur met hoge snelheid tegen een boom op de Zwolseweg botste. De bestuurder zat muurvast, de auto als het ware om hem heen gevouwen.De man kwam uit de richting van Apeldoorn. Vlak bij het kruispunt met de Anklaarseweg ter hoogte van  de slager en de skate halfpipe reed hij een lantaarnpaal uit de grond en kwam tot stilstand tegen een boom. De auto zat klem tussen 2 bomen.

De bestuurder, volgens ooggetuigen een man van tussen de 30 en 40 jaar oud, zat alleen in de auto. De brandweer heeft de man uit zijn auto moeten bereiden wat veel tijd kostte.

De gealarmeerde traumaheli is geland op de weide voor Paleis het Loo. Dit is een van de 3 nacht landingsplaatsen in Apeldoorn die door het mobiel medisch team van te voren is verkend om bij duisternis veilig te kunnen landen. De arts en verpleegkundige hebben samen met de 3 toegesnelde ambulanceteams de man onderzocht en behandeld. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

Zo ver nu bekend is betrof het een eenzijdig ongeval en stelt de politie geen verder onderzoek in.

Bron: Pim Velthuizen – De Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 02 apr 2016