Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

19 mei 2013, Verkeersongeval A50 L hp 206.2 Apeldoorn

PVF-20130519-2_35-B.jpg

Vader voorkomt op A50 frontale botsing tegen viaduct

APELDOORN – Bij een ernstig eenzijdig ongeval op de A50 bij Apeldoorn zijn zondag aan het eind van de middag een vader en dochter gewond geraakt. Hun auto botste met de achterzijde tegen een pijler van het viaduct van de Zutphensestraat.

In de auto zaten een man en vrouw en hun dochter. Door nog onbekende oorzaak raakte de auto bij de op- en afrit van de weg, en belandde met de linker wielen op de vangrail. De bestuurder, de vader van het gezin, wist de auto daar toch nog vanaf te krijgen. Daarmee voorkwam hij dat de auto frontaal op de pilaar botste. De klap was evengoed nog hard. De vader raakte gewond in zijn gezicht en de dochter werd met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een passerende Duitse vrouw verleende eerste hulp.

Leeftijden en woonplaats zijn nog niet bekend. De auto kwam uit de richting van Zwolle en reed richting Arnhem.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 19 mei 2013