Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

19 maart 2014, Vliegtuig crash Bussloselaan Bussloo

PVF-20140320-2_98-B.jpg

Twee doden bij crash stuntvliegtuig op golfbaan Bussloo

BUSSLOO – Een klein vliegtuig is woensdagavond kort na half zeven neergestort op de golfbaan van Bussloo, gemeente Voorst. Bij dit ongeluk zijn twee doden gevallen. Dat bevestigde de politie.

Het vliegtuig is neergekomen op tweehonderd meter van het clubhuis van de golfers. De ravage is enorm. Brokstukken liggen over tientallen meters verspreid op de golfbaan.

De directeur van vliegveld Teuge, Meiltje de Groot, zegt dat het om een stuntvliegtuig gaat. “Iedereen is erg van slag. Het is afschuwelijk gewoon”, aldus de aangeslagen directeur.

De identiteit van de slachtoffers wordt op zijn vroegst pas morgen bekend. De Luchtvaartpolitie is in samenwerking met de Onderzoeksraad voor de Veiligheid een onderzoek gestart.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 21 mrt 2014