Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

19 januari 2014, Ernstig verkeersongeval Matenpoort Apeldoorn

PVF-20140119_45-B.jpg

Fietser zwaargewond na aanrijding

Apeldoorn – Een 31-jarige man uit Ichtegem (BelgiĆ«) is in de nacht van zaterdag op zondag 19 januari ernstig gewond geraakt bij een aanrijding op de Matenpoort in Apeldoorn. Het slachtoffer is in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle.

Een 52-jarige automobilist uit Apeldoorn reed omstreeks 02.30 uur over de Matenpoort in de richting van de Maten toen de fietser plotseling van links vanuit de Ovenbouwershoek de weg op fietste. De automobilist kon de fietser niet meer ontwijken. De fietser kwam meters verder op het wegdek terecht. Hij raakte zwaargewond.

Het slachtoffer werd in eerste instantie naar het Lukas ziekenhuis gebracht maar is in verband met de ernst van de verwondingen later die nacht naar het Sophia ziekenhuis in Zwolle gebracht. Zijn toestand is kritiek.

Uit het eerste onderzoek naar de toedracht van het ongeval is niet gebleken dat de automobilist te hard reed. De automobilist reed op het moment van de aanrijding op een voorrangsweg.

Bron: politie


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 19 jan 2014