Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

18 september 2016, Kind valt van 4 hoog Pythagorasstraat Apeldoorn

PVF-20160918_39-B.jpg

5-jarig jongetje valt van vierde verdieping flat Apeldoorn

APELDOORN – Aan de Pythagorasstraat in Apeldoorn is een 5-jarig jongetje van een flat naar beneden gevallen. Het kindje viel van de vierde verdieping. Hij is door hulpdiensten naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. Volgens een politiewoordvoerder verkeert het jongetje niet in levensgevaar. ,,Hij heeft enkele botbreuken opgelopen en was na de val aanspreekbaar. In het ziekenhuis wordt hij nader onderzocht, maar het lijkt erop dat zijn toestand niet kritiek is.”

Het jongetje was volgens omstanders op het balkon aan het spelen en aan de achterkant over de balustrade geklommen. Daar viel hij naar beneden vier verdiepingen naar beneden en landde daarbij in een bloemperk.

Hulp
Hulpdiensten hebben het jongetje eerst ter plaatse behandeld. Er kwamen verschillende hulpdiensten, waaronder een traumaheli. Volgens omstanders was het jongetje op het moment van het ongeluk alleen thuis. De politie wil dat bevestigen noch ontkennen. De politie heeft inmiddels met de ouders gesproken en beschouwt de zaak als een ‘ongeval’. Er volgt dus geen politieonderzoek naar de toedracht.

Bron: de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 18 sep 2016