Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

18 november 2015, middel brand Condorweg Apeldoorn

PVF-20151118_170-B.jpg

Bedrijfspand Apeldoorn gaat in vlammen op

APELDOORN – In een bedrijfspand aan de Condorweg in Apeldoorn, waar voorheen¬†Quinty’s Crew gevestigd was, heeft vannacht een flinke brand gewoed. De eerste melding kwam om even een uur¬†vannacht en de de Veiligheidsregio Noord- en Oost- Gelderland kon om drie uur het sein ‘vuur meester’ geven.

Volgens het eerste bericht stond de loods van het bedrijf helemaal vol rook, waarna een hoogwerker werd ingezet om overzicht over de situatie te krijgen. Om 2:24 u. liet de Veiligheidsregio de waarschuwing uitgaan dat buurtbewoners hun deuren en ramen moesten sluiten vanwege de rookontwikkeling. De brandweer maakte verschillende extra openingen in het gebouw om het vuur beter te kunnen bestrijden, maar de binnenzijde van het pand brandde geheel uit.

Bron: Pim Velthuizen – De Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 18 nov 2015