Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

18 juli 2015, Dodelijk verkeersongeval A1 Apeldoorn

PVF-20150718_7-B.jpg

Motorrijder overleden na ongeval A1 bij Apeldoorn

APELDOORN РOp de verbindingsweg tussen de A50 en de A1 bij Apeldoorn is zaterdagmiddag een 50-jarige motorrijder uit Doornspijk om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde omstreeks half twee op de verbindingsweg van de A50 uit de richting Zwolle naar de A1 richting Amersfoort, onderdeel van knooppunt Beekbergen. De 50-jarige motorrijder botste daar door nog onbekende oorzaak tegen een lantaarnpaal aan de linkerkant van de weg.

Hulpdiensten hebben nog vergeefs geprobeerd de motorrijder te reanimeren. Daarvoor werd ook een traumahelikopter ingezet. Het gaat om een 50-jarige man uit Doornspijk.

Veel voorbijgangers waren getuige van het ongeval. Enkelen boden hulp. De verbindingsweg was geruimte tijd afgesloten voor verkeer. Ook de parallelbaan van de A1 met verkeer tussen de A50 uit de richting Arnhem naar de A1 richting Amersfoort, was tijdelijk afgesloten.

Bron: Pim Velthuizen / de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 18 jul 2015