Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

18 december 2016, Verkeersongeval Rijksstraatweg Twello

Man 35 overleden bij ernstig ongeval in Twello

TWELLO – Bij een ernstig ongeval in Twello is zondag avond iets na 9 uur een 35 jarige man uit die zelfde plaats bij een verkeersongeval om het leven gekomen.

De bestuurder kwam met zijn personenauto op de verkeerde weghelft terecht en reed vervolgens tegen de tegemoet komende bestelbus. De bestelbus die op de N344, vanuit de richting Apeldoorn kwam, raakte de auto frontaal.

De massaal toegesnelde hulpdiensten inclusief het mobile medisch team uit Volkel die i.v.m. de dichte mist per auto kwamen konden helaas niks meer voor 35 jarige automobilist betekenen. Een foutieve inhaalmanoeuvre van de personenauto is vermoedelijk de oorzaak van het tragische verkeersongeval. Hoe het ongeval exact heeft kunnen gebeuren moet het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) meer duidelijkheid over geven.

De inzittenden van de bestelbus, een jongen van 17 en een man van 53, zijn met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De gewonden komen uit Deventer en Apeldoorn.

De Rijksstraatweg was door het ongeval lange tijd afgesloten geweest.

Tag: ongeval, verkeersongeval, verongelukt, overleden, personenauto, bestelwagen, Rijksstraatweg, N344, Twello, brandweer, ambulance, politie, 067936,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 19 dec 2016