Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

17 mei 2017, Middel verkeersongeval A1 R 83.1 Apeldoorn

Vrachtwagen rijdt in op file op A1, vier gewonden

Bij een ernstig ongeval op de A1 bij Apeldoorn zijn dinsdagavond rond half tien vier personen gewond geraakt. Een persoon is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Een vrachtwagen reed in op een file. Het is niet bekend hoe ernstig de verwondingen zijn.

Vijf personenauto’s en een vrachtwagen waren betrokken bij het ongeluk tussen de afritten Hoenderloo en Apeldoorn-Zuid. Dat stuk van de A1 was tot diep in de nacht afgesloten voor verkeer, omdat er een ongeluksanalyse gedaan moet worden.¬†Rijkswaterstaat meldde rond 02.30 uur dat de weg weer is vrij is.

Een ooggetuige vertelde dat zij op de linkerbaan reed toen ze een klap hoorde. Een auto vloog haar voorbij. Ze zag dat de vrachtwagen meerdere auto’s raakte.

De vrachtwagen vervoerde groenten en fruit. De politie leidde het verkeer dat vast kwam te staan van de snelweg af.

Bron: Pim Velthuizen, De Stentor

Tag. ongeval, verkeersongeval, middel, hulpverlening, snelweg, A1, Apeldoorn, 17-5-2017, 067732, 067743, 067770,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 18 mei 2017