Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

17 april 2011, Voertuigbrand Gruttersdreef Apeldoorn


APELDOORN – Aan de Gruttersdreef in de wijk De Maten is zondag morgen vroeg een half jaar oude dierenambulance in vlammen opgegaan.

Buurtbewoners hoorden omstreeks 5 voor 6 een paar knallen en keken naar buiten om te zien wat er aan de hand was.  De bestelwagen van de dierenambulance stond aan de voorkant volledig in de brand en het vuur taste ook het dak van een naast gelegen schuur aan. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de bestelwagen als verloren beschouw moest worden. Deze dierenambulance is met giften gefinancierd en ze hopen dan ook snel weer een vervangende ambulance te kunnen aanschaffen. De politie vraag mogelijke getuigen die zich nog niet bij de politie hebben gemeld zich te melden, die iets over de toedracht van deze brand kunnen vertellen.


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 17 apr 2011