Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

16 april 2017, Grootschalig politieonderzoek vakantiepark Beekbergen

Dode gevonden op vakantiepark Het Bospark in Beekbergen

Beekbergen 16-4-2017. Er is een levenloos lichaam onder verdachte omstandigheden op vakantiepark Bospark in Beekbergen aangetroffen.

Omdat niet duidelijk is waardoor deze persoon is overleden doet de politie ter plekke een uitgebreid onderzoek naar de oorzaak. Een deel van het park is hiervoor afgezet.

De politie maakte de vondst van de dode zondagmiddag rond 17.45 uur via Twitter bekend. Volgens bewoners van het park zou het gaan om een 52 jarige man die alleen op het park woont, maar de politie heeft dat nog niet bevestigd. Officieel is er verder nog niets bekend.

Bospark Beekbergen maakt samen met Recreatielandgoed de Valouwe deel uit van het  “Droompark Beekbergen” en ligt aan de Hoge Bergweg in Beekbergen.

Geen aanwijzingen voor misdrijf na aantreffen dode man in Beekbergen

Beekbergen 22-4-2017. Het onderzoek rondom de 51-jarige man die vorige week zondag dood werd aangetroffen op een vakantiepark in Beekbergen zit in de afrondende fase. De politie heeft geen aanwijzingen voor een misdrijf.

De dood van de man en het grootschalige politieonderzoek op het vakantiepark dat daarop volgde, leidde tot veel vragen en speculaties over de doodsoorzaak.

Er is uitgebreid sporenonderzoek in en rond de woning in het vakantiepark gedaan. Tot op heden is de conclusie dat er geen aanwijzingen zijn gevonden die duiden op een misdrijf. De familie van de man is geïnformeerd, het lichaam is inmiddels vrijgegeven. Wegens privacyoverwegingen doet de politie verder geen mededelingen over deze zaak.

Bron: De Stentor, Politie.

Tag: vondst, overleden, dode, man, vakantiepark, het Pospark, Beekbergen, grootschalig, politieonderzoek, 16-4-2017,


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 22 apr 2017