Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

9 februari 2019, Handbal mannen AHV Achilles-Cometas

Achilles gedecideerd langs rivaal Cometas

HANDBALDe handballers van Achilles hebben de laatste kans om nog iets van het seizoen te maken met beide handen aangegrepen. In de Apeldoornse Mheenhal werd directe concurrent Cometas uit Leeuwarden uiteindelijk met grote cijfers geklopt: 33-22.

Na de nederlaag tegen Erix een week geleden waren de druiven zuur in het Achilles-kamp. De ploeg gaf zaterdagavond het enig juiste antwoord. Na een gelijkopgaand eerste kwart nam de ploeg een voorsprong en die werd zeer gedecideerd verdedigd en verder uitgebouwd.

Bij rust was de stand 14-10 en in het tweede bedrijf werd deze marge stukje bij beetje uitgebouwd. Achilles wist dat het niet meer fout kon gaan toen het in een ondertal van vier tegen zes toch twee keer wist te scoren, tot hilariteit van de fans. De teller stokte uiteindelijk bij 33-22. Thom Thingen (10) en Maik van der Meer (7) waren de topscorers.

Door de zege heeft Achilles Cometas weer achterhaald op de ranglijst en blijft de top drie van de hoofdklasse nog in het vizier.

Bron: Rene Waning – de Stentor


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 09 feb 2019