Pim Velthuizen Fotografie

"Het oog voor detail"

15 juni 2012, Verkeersongeval Dellenweg Epe

Bij een verkeersongeval op de Dellenweg in Epe zijn vrijdagmiddag 15 juni twee personen gewond geraakt. Zij zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Een 45-jarige man uit Wapenveld werd rond 14.30 uur op de Heerderweg in Epe tijdens een verkeerscontrole staande gehouden. Bij de controle bleek dat het rijbewijs van de man ongeldig was verklaard. Toen een agent hem hiervoor wilde aanhouden, stapte de man in zijn auto en reed met hoge snelheid weg. De agent reed vervolgens achter de auto aan, maar kon hem niet meer achterhalen. Korte tijd later bleek dat de man uit Wapenveld op de Dellenweg in Epe met zijn auto tegen een boom was gebotst. De man en een 19-jarige vrouwelijke passagier, eveneens uit Wapenveld, zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van de aanrijding. De Dellenweg was enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Bron: Politie NO-Gelderland


Copyright

Ten aanzien van alle artikelen op deze website behoudt Pim Velthuizen Fotografie zich het auteursrecht uitdrukkelijk voor. Openbaarmaking of verveelvoudiging van enig materiaal (eigen beeldmateriaal en/of tekst) van deze website, zonder schriftelijke goedkeuring van Pim Velthuizen Fotografie, is niet toegestaan.


Gepubliceerd: 15 jun 2012